Επιστροφές προϊόντων

Ο καταναλωτής διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει σύνολο ή μέρος των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής με διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα, καθώς και η αλλαγή με άλλο προϊόν, η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων ή έκδοσης πιστωτικού κουπονιού.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία, στην οποία το παραλάβατε. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να περιέχει την απόδειξη και τις ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (καρτελάκια). Προϊόντα τα οποία δεν βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, δεν είναι δυνατό να επιστραφούν. Ως αρχική, ορίζεται η κατάσταση κατά την οποία το προϊόν είναι αφόρετο και με τις ειδικές σημάνσεις .

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας ευθύνη και χρέωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή απώλεια και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

*ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ  ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ BAZAAR

  • ΑΛΛΑΓΗ

Μπορείτε να μας καλείτε στο 2103428977 (Δευτ-Παρ: 11.00-20.00) και η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό για εσάς προϊόν αντικατάστασης.
ACS: Η αλλαγή γίνεται χέρι με χέρι, με τον courier. Την ώρα της παράδοσης του νέου προϊόντος δίνετε αυτό που είναι για επιστροφή.
BOX NOW: Σας στέλνουμε κωδικό επιστροφής. τοποθετείτε το προϊόν σε Locker και μόλις παραλάβουμε στέλνεται αμέσως το δέμα σας.

ΕΛΛΑΔΑ

ACS: Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με άλλο δεν χρεώνεστε έξοδα επιστροφής. Τα έξοδα της νέας αποστολής (3€) επιβαρύνουν εσάς (συν 1,5€ αν θέλετε να πληρώσετε την διαφορά με αντικαταβολή).
BOX NOW: Τα έξοδα αλλαγής είναι δωρεάν.

ΚΥΠΡΟΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με άλλο, τα έξοδα επιστροφής (8€) καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής (8€) επιβαρύνουν εσάς.

  • ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟΣ

Εάν επιθυμείτε έκδοση πιστωτικού κουπονιού ακολουθείτε την εξής διαδικασία:

  1. Ετοιμάζετε το δέμα σας τοποθετώντας τα προϊόντα επιστροφής
  2. Επιστρέφετε τα προϊόντα σας με την ACS, αναφέροντας πως η χρέωση είναι του παραλήπτη.
  3. Στέλνετε mail στο info@sanaeriko.gr με τον αριθμό παραγγελίας σας και τα επιστρεφόμενα προϊόντα καθώς και τον αριθμό αποστολής της επιστροφής σας.

Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας θα σας σταλεί e mail με τον κωδικό του κουπονιού το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε όποτε εσείς επιθυμείτε χωρίς χρονικό περιορισμό.

  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Μπορείτε να μας καλείτε στο 2103428977 (Δευτ-Παρ: 11.00-20.00) και η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την διαδικασία.
Σε περίπτωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε επιστροφή, η διεύθυνση αποστολής είναι:

San Aeriko
Nileos 38, Thissio
Athina, 11853
210-3428977

ΕΛΛΑΔΑ 

Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, μας αποστέλλετε το προϊόν με ACS Courier και δηλώνετε χρέωση παραλήπτη. Παράλληλα μας στέλνετε e-mail στο info@sanaeriko.gr τον αριθμό παραγγελίας, τα επιστρεφόμενα προϊόντα , τον αριθμό αποστολής της επιστροφής και σε μορφή κειμένου το iban, τράπεζα και όνομα δικαιούχου,
Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που παραλάβουμε  και ελέγξουμε το προϊόν.
Από το ποσό επιστροφής αφαιρούνται τα μεταφορικά έξοδα 4€ και αν μας δώσετε λογαριασμό άλλης τράπεζας από Πειραιώς, υπάρχει μια επιπλέον επιβάρυνση εξόδων τραπέζης 4€. Το κόστος των μεταφορικών δεν επιστρέφεται.

ΚΥΠΡΟΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων για μέρος ή το σύνολο της παραγγελίας, τα έξοδα επιστροφής (8€) επιβαρύνουν εσάς και το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας εντός 14 εργάσιμων ημερών. Το κόστος των μεταφορικών δεν επιστρέφεται.

Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή ελαττωματικού προϊόντος, στέλνεται άμεσα δέμα προς αντικατάσταση και τα έξοδα επιστροφής και αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία με απαραίτητη προϋπόθεση η εταιρία να έχει ενημερωθεί εντός του διαστήματος των 14 ημερολογιακών ημερών.