ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

H Ιστοσελίδα www.sanaeriko.gr αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας με την επωνυμία <<ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΦΤΑΝΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ>>, εμπορία ενδυμάτων και αξεσουάρ (ΑΦΜ 137980451, ΔΟΥ Α Αθηνών). Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Θησείο, Αττικής.

Η εταιρεία με κύριο στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών της, σε καθημερινή βάση καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε οι πελάτες της να είναι ευχαριστημένοι. Η δημιουργία του συγκεκριμένου e-shop με την επωνυμία <<san aeriko>>, έχει ως στόχο την άμεση εξυπηρέτηση και θέαση των προϊόντων μας σε οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδος και όχι μόνο, άμεσα με ένα κλικ, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή της ημέρας. Οι αγορές μέσω internet γίνονται πλέον μια απλή διαδικασία, πάντοτε υπό την επιφύλαξη της επάρκειας των αποθεμάτων.

Το sanaeriko.gr στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη και την καλλιέργεια εμπιστοσύνης.

Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους.

Υποχρέωση δική μας είναι ο πελάτης να είναι διασφαλισμένος αλλά και πάντα ενημερωμένος. Γι’ αυτό οφείλει να είναι γνώστης όλων των κάτωθι:

 

Α. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψή σας στο sanaeriko.gr και κατά τη διάρκεια διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας ή εγγραφή σας ως χρήστης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν όπως το ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση αποστολής και η διεύθυνση χρέωσης, η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, το κινητό ή σταθερό σας τηλέφωνο, λεπτομέρειες παράδοσης καθώς και λοιπές πληροφορίες σχετικά με τη διευκόλυνση διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας.

Τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται κατά κανόνα έτσι ώστε να διεκπεραιώσουμε τις παραγγελίες μας. Χρησιμοποιούνται μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές μαζί σας, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Κατά την εγγραφή σας ως χρήστης/ πελάτης σας ζητάτε ένας κωδικός εισόδου (username) και ο προσωπικός μυστικός κωδικός (password), οι οποίοι είναι αυστηρά προσωπικοί και διασφαλίζουν την ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων. Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλεται τον προσωπικό σας μυστικό κωδικό όσες φορές επιθυμείτε και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διαρροή του. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση της εταιρίας μας , αλλιώς αυτή δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες των χρηστών/πελατών. Για να εξασφαλίσουμε το απόρρητο μεταφοράς χρησιμοποιείται πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL.

Τα προσωπικά σας δεδομένα όπως κινητό τηλέφωνο ή e-mail χρησιμοποιούνται για να σας γνωστοποιήσουμε προσφορές και νέα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχοντας πάντα δώσει τη συγκατάθεσή σας. Προωθούμε επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα σε λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης (facebook, Instagram), μέσω των cookies που αποδέχεστε καθώς μπαίνετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έτσι ώστε να παρακολουθείτε μέσω αυτών τα νέα μας για νέες αφίξεις καθώς και προσφορές των προϊόντων μας εναρμονισμένοι πάντοτε με τις κοινοτικές οδηγίες περί προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοιου είδους ενημερώσεις και διαφημίσεις μπορείτε να προβείτε σε εκκαθάριση του ιστορικού σας είτε να επισημαίνεται τη διαφήμιση ως ανεπιθύμητη.

Οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και δύναται να στείλει ενημερωτικό μήνυμα μέσω του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου στο info@sanaeriko.gr έτσι ώστε να αιτηθεί τη διαγραφή των προσωπικών του στοιχείων από τη βάση δεδομένων μας.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του διαδικτυακού μας τόπου διέπεται από τους παρόντες Όρους Χρήσεως, τα οριζόμενα στο Ελληνικό Δίκαιο (Ν. 2472/1997, όπως ισχύει και τις διατάξεις κανονιστικού χαρακτήρα) και τις Αποφάσεις, Οδηγίες και Κανονισμούς της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας του πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

Β. ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας στο san aeriko, έχουμε λάβει κάθε δυνατό μέτρο, συνεργαζόμενοι με την τράπεζα Πειραιώς, χρησιμοποιώντας το πλέον ασφαλές πρωτόκολλο SSL 128-bit encryption της τράπεζας, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι πληροφορίες της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, έτσι ώστε να μη μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχθούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ : Οι δημιουργοί φωτογραφιών ως πρωτοτύπων έργων του πνεύματος σύμφωνα με τη διάταξη 2§ 1 της Διεθνούς Σύμβασης Βέρνης – Παρισίων , του άρθρου 2 § 1 του Ν. 2121/1993, όπως ισχύει σήμερα και της Οδηγίας 93/98 ΕΚ, έχουν συμφωνήσει να μεταβιβάζεται αυτοδίκαια (κατά το άρθρο 32 § 2 του Ν. 2121/93, όπως ισχύει σήμερα) στην εκάστοτε εταιρεία (San aeriko) το περιουσιακό δικαίωμα και το σύνολο των εξουσιών τους επ’ αυτού σχετικά με κάθε φωτογραφία που θα δημιουργούν και έχουν αποδεχθεί ότι η εκάστοτε εταιρεία (San aeriko) θα έχει την πλήρη εκμετάλλευση των έργων αυτών χωρίς περιορισμό καθώς και τα δικαιώματα τροποποίησης, αναπαραγωγής, ένταξης και πολλαπλασιασμού για όλη την διάρκειά της (άρθρο 9 της Συνθήκης WIPO για την πνευματική ιδιοκτησία που κυρώθηκε από την Ελλάδα με τον Ν. 3184/2003 – ΦΕΚΑ’ 228/26.09.2003, 12 της Συμφωνίας TRIPS για τα δικαιώματα της διανοητικής ιδιοκτησίας στον τομέα του Εμπορίου, που κυρώθηκε από την Ελλάδα με τον Ν. 2290/1995 [ΦΕΚ Α’ 28] καθώς και το άρθρο 6 της Οδηγίας 93/98.

 

Γ. ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ

Τα χαρακτηριστικά των πωλούμενων ειδών είναι διαθέσιμα και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά κάνοντας αναζήτηση στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλες οι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα που διατίθενται μέσω του San aeriko περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής. Οι τιμές αυτές αφορούν στα προϊόντα, αλλά και στις ποσότητες, με την προϋπόθεση να είναι διαθέσιμες, ενώ το San aeriko διατηρεί κάθε δικαίωμα αλλαγής των τιμών των πωλούμενων προϊόντων χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

 

Δ. ΥΠΟΒΟΛΗ/ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί. Συνιστά δεσμευτική πρόταση αγοράς των εν λόγω προϊόντων στη συνολική τιμή που αναγράφεται κατά την υποβολή της παραγγελίας, όπως αυτή περιλαμβάνει Φ.Π.Α., έξοδα συσκευασίας και αποστολής, άλλες ισχύουσες χρεώσεις και τυχόν εκπτώσεις τις οποίες δικαιούσθε ως επισκέπτης/πελάτης.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός σύμφωνα με τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιήσουν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα ενδεχόμενες παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

Η παραγγελία σας ολοκληρώνεται με την αποδοχή της από το San aeriko δια αποστολής έγγραφης σχετικής επιβεβαίωσης (confirmation email) προς εσάς στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που υποδείξατε κατά την υποβολή της παραγγελίας. Σε περίπτωση που δεν λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το San aeriko στη διεύθυνση info@sanaeriko.gr προκειμένου να ζητήσετε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η υποβολή της παραγγελίας σας.

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@sanaeriko.gr, ή να τηλεφωνήσετε στο 210-3428977.
H δυνατότητα αυτή σας δίνεται, αυστηρά, για μία ώρα μετά την πραγματοποίηση της παραγγελίας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση και μπορείτε πλέον να επιστρέψετε και να αλλάξετε την παραγγελία σας αφού πρώτα την παραλάβετε.

 

Ε. ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

To San aeriko έχοντας ως γνώμονα τη διευκόλυνση των συναλλαγών αλλά και την άμεση εξυπηρέτησή σας, παρέχει όλες τις παρακάτω επιλογές πληρωμής:

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

(Ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο)

Για τις αποστολές εντός Ελλάδας το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 1,5€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%). Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή του δέματός σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.
Για τις αποστολές προς την Κύπρο το κόστος αντικαταβολής συμπεριλαμβάνεται στο κόστος αποστολής 8€. Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή του δέματός σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.
Παρακαλούμε εάν υπάρχει αδυναμία παραλαβής, να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

(Ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο)

Επιλέγοντας πληρωμή με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα θα μεταφερθείτε στην υπηρεσία Pay Center της τράπεζας Πειραιώς η οποία σας προσφέρει τον πλέον ασφαλή τρόπο πληρωμών μέσω της κάρτας σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκεια αυτής, καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανόμενων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στο San Aeriko.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

(Ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο)

Επιλέγοντας πληρωμή με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας εμφανίζονται τα στοιχεία τραπέζης (iban. τράπεζα και όνομα δικαιούχου) . Χρησιμοποιήστε το ID της παραγγελίας σας στις Λεπτομέρειες Κατάθεσης. Τυχόν έξοδα Τραπέζης επιβαρύνουν τον καταθέτη.

ΤΡΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ – ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται εντός Ελλάδας μέσω της ACS και της BOX NOW. Οι αποστολές εξωτερικού πραγματοποιούνται μέσω της DHL και μόνο για την Κύπρο, παρέχεται η δυνατότητα αποστολής με την Kronos Express.

Δεν πραγματοποιούνται αποστολές, διεκπεραιώσεις και παραδόσεις παραγγελιών το Σαββατοκύριακο και τις επίσημες αργίες.

ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραγγελίες φεύγουν από εμάς εντός 1-4 εργάσιμων ημερών και η παράδοση γίνεται σύμφωνα με τους χρόνους που δίνονται παρακάτω. Σε περίπτωση έλλειψης προϊόντος, θα ενημερωθείτε άμεσα για τον τελικό χρόνο παράδοσης.
Παραδόσεις αυθημερόν μπορούν να γίνουν κατόπιν συνεννοήσεως με εμάς και έχοντας μια επιπρόσθετη επιβάρυνση της τάξης των 3 €.
Για παραγγελίες άνω των 60€ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ!

ΚΥΠΡΟΣ

Σε εβδομαδιαία βάση οι παραγγελίες αποστέλλονται κάθε Πέμπτη και η παράδοση τους γίνεται μέσα σε 2-9 εργάσιμες ημέρες. Οι αποστολές πραγματοποιούνται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών Kronos Express. Σε περίπτωση έλλειψης προϊόντος, θα ενημερωθείτε άμεσα για τον τελικό χρόνο παράδοσης.

Σε περιόδους με μεγάλο φόρτο αποστολών (Χριστούγεννα, Πάσχα, Αύγουστος) ενδέχεται να υπάρχουν μικρές καθυστερήσεις στις αποστολές και τις παραδόσεις.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου ενημερώνεστε για την καταχώρηση της, στο οποίο θα αναγράφονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Κατόπιν ελέγχου της παραγγελίας και της διαθεσιμότητας των προϊόντων, μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του δέματός σας μέσα από το site μας απλά με το να συνδεθείτε στο Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ και να πατήσετε προβολή στην αντίστοιχη παραγγελία σας.

 

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΚΟΣΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ
Εντός Αττικής1-2 ACS

1 BOX NOW

3€ ACS

1,50€ BOX NOW

1,5€ ACS
Ηπειρωτική & Νησιωτική Ελλάδα1-3 ACS

1-2 BOX NOW

3€ ACS

1,50€ BOX NOW

1,5€ ACS
Δυσπρόσιτες Περιοχές*3-6 ACS3€ ACS1,5€ ACS
Κύπρος2-9 KRONOS EXPRESS8€

*Δυσπρόσιτες χαρακτηρίζονται οι περιοχές σύμφωνα με τις εταιρείες ταχυμεταφορών.

Αποστολή  με την BOX NOW 

Με  την υπηρεσία της BOX NOW παραλαμβάνετε εύκολα και γρήγορα το δέμα σας 24/7 από το Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής (Locker) που επιθυμείτε, ακολουθώντας την εξής διαδικασία:

  1. Επιλέγετε το Locker που σας εξυπηρετεί στο Check Out του καλαθιού σας στο e-shop μας.
  2. Μετά την αποστολή του δέματός σας από εμάς, θα λάβετε ένα εξαψήφιο PIN από την BOX NOW προκειμένου να ξεκλειδώσετε το locker.

*Tο χρονικό περιθώριο παραλαβής είναι 48 ώρες από την στιγμή άφιξης του δέματος στο Locker.

*Δυνατότητα επέκτασης 24 ώρες.

Υπόλοιπες Χώρες

Μπορείτε να παραλάβετε το δέμα σας σε οποιοδήποτε προορισμό εκτός Ελλάδος με την DHL.Το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από την τιμή της κάθε ζώνης στην οποία ανήκει το κράτος στο οποίο θα αποσταλεί το δέμα. Το εκτιμώμενο διάστημα αποστολής και παράδοσης είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση τελωνειακών δασμών, επιβαρύνεται ο καταναλωτής. Ο καταναλωτής ενδέχεται να υποχρεωθεί να καταβάλει ποσό το οποίο αφορά δασμούς ή/και τελωνειακές χρεώσεις. Το σύνολο των φόρων και των τελωνειακών χρεώσεων είναι ευθύνη του πελάτη και δεν συμπεριλαμβάνονται στο κόστος της παραγγελίας ή στα έξοδα αποστολής. Οι φόροι και οι τελωνειακές χρεώσεις διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και την πολιτεία της διεύθυνσης αποστολής. Σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με το τοπικό τελωνείο εάν δεν είστε βέβαιοι για τους ισχύοντες φόρους και τελωνειακά τέλη που σχετίζονται με εσάς. Η  εταιρεία San Aeriko δεν ευθύνεται για τυχόν πρόσθετους φόρους και τελωνειακές χρεώσεις που ζητούνται κατά την αποστολή της παραγγελίας σας.

Ε

Επιστροφές προϊόντων

Ο καταναλωτής διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει σύνολο ή μέρος των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής με διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα, καθώς και η αλλαγή με άλλο προϊόν, η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων ή έκδοσης πιστωτικού κουπονιού.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία, στην οποία το παραλάβατε. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να περιέχει την απόδειξη και τις ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (καρτελάκια). Προϊόντα τα οποία δεν βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, δεν είναι δυνατό να επιστραφούν. Ως αρχική, ορίζεται η κατάσταση κατά την οποία το προϊόν είναι αφόρετο και με τις ειδικές σημάνσεις .

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας ευθύνη και χρέωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή απώλεια και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

*ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ  ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ BAZAAR

  • ΑΛΛΑΓΗ

Μπορείτε να μας καλείτε στο 2103428977 (Δευτ-Παρ: 11.00-20.00) και η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό για εσάς προϊόν αντικατάστασης.
ACS: Η αλλαγή γίνεται χέρι με χέρι, με τον courier. Την ώρα της παράδοσης του νέου προϊόντος δίνετε αυτό που είναι για επιστροφή.
BOX NOW: Σας στέλνουμε κωδικό επιστροφής. τοποθετείτε το προϊόν σε Locker και μόλις παραλάβουμε στέλνεται αμέσως το δέμα σας.

ΕΛΛΑΔΑ

ACS: Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με άλλο δεν χρεώνεστε έξοδα επιστροφής. Τα έξοδα της νέας αποστολής (3€) επιβαρύνουν εσάς (συν 1,5€ αν θέλετε να πληρώσετε την διαφορά με αντικαταβολή).
BOX NOW: Τα έξοδα αλλαγής είναι δωρεάν.

ΚΥΠΡΟΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με άλλο, τα έξοδα επιστροφής (8€) καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής (8€) επιβαρύνουν εσάς.

  • ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟΣ

Εάν επιθυμείτε έκδοση πιστωτικού κουπονιού ακολουθείτε την εξής διαδικασία:

  1. Ετοιμάζετε το δέμα σας τοποθετώντας τα προϊόντα επιστροφής
  2. Επιστρέφετε τα προϊόντα σας με την ACS, αναφέροντας πως η χρέωση είναι του παραλήπτη.
  3. Στέλνετε mail στο info@sanaeriko.gr με τον αριθμό παραγγελίας σας και τα επιστρεφόμενα προϊόντα καθώς και τον αριθμό αποστολής της επιστροφής σας.

Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας θα σας σταλεί e mail με τον κωδικό του κουπονιού το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε όποτε εσείς επιθυμείτε χωρίς χρονικό περιορισμό.

  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Μπορείτε να μας καλείτε στο 2103428977 (Δευτ-Παρ: 11.00-20.00) και η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την διαδικασία.
Σε περίπτωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε επιστροφή, η διεύθυνση αποστολής είναι:

San Aeriko
Nileos 38, Thissio
Athina, 11853
210-3428977

ΕΛΛΑΔΑ 

Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, μας αποστέλλετε το προϊόν με ACS Courier και δηλώνετε χρέωση παραλήπτη. Παράλληλα μας στέλνετε e-mail στο info@sanaeriko.gr τον αριθμό παραγγελίας, τα επιστρεφόμενα προϊόντα , τον αριθμό αποστολής της επιστροφής και σε μορφή κειμένου το iban, τράπεζα και όνομα δικαιούχου,
Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που παραλάβουμε  και ελέγξουμε το προϊόν.
Από το ποσό επιστροφής αφαιρούνται τα μεταφορικά έξοδα 4€ και αν μας δώσετε λογαριασμό άλλης τράπεζας από Πειραιώς, υπάρχει μια επιπλέον επιβάρυνση εξόδων τραπέζης 4€. Το κόστος των μεταφορικών δεν επιστρέφεται.

ΚΥΠΡΟΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων για μέρος ή το σύνολο της παραγγελίας, τα έξοδα επιστροφής (8€) επιβαρύνουν εσάς και το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας εντός 14 εργάσιμων ημερών. Το κόστος των μεταφορικών δεν επιστρέφεται.

Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή ελαττωματικού προϊόντος, στέλνεται άμεσα δέμα προς αντικατάσταση και τα έξοδα επιστροφής και αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία με απαραίτητη προϋπόθεση η εταιρία να έχει ενημερωθεί εντός του διαστήματος των 14 ημερολογιακών ημερών.

Ζ. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή τους, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία, στην οποία το παραλάβατε. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να περιέχει την απόδειξη λιανικής πώλησης και τις ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (καρτελάκια).

Σημείωση:

Για λόγους υγιεινής, η εταιρεία μας δεν θα δέχεται επιστροφές σε σκουλαρίκια και εσώρουχα.

Η. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Το San aeriko διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει και να τροποποιεί τους όρους των συναλλαγών, αφού υπάρξει πρότερη ενημέρωση και θα έχουν ισχύ από την ημερομηνία αναρτήσεως τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Παράλειψη ασκήσεως οποιουδήποτε δικαιώματος του San aeriko δεν δύναται να ερμηνευθεί ως παραίτηση από αυτό.

Οι παρόντες όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων όρων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις του και χωρίς να επηρεάζονται τετελεσμένες καταστάσεις.

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (φυσικές καταστροφές, καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.τ.λ.) δεν είναι δυνατόν να παραδοθούν τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για να διαπιστώσουμε αν πάραυτα θέλετε να σας αποσταλεί η παραγγελία σας.