ΤΡΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ – ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται εντός Ελλάδας μέσω της ACS. Οι αποστολές εξωτερικού πραγματοποιούνται μέσω της DHL και μόνο για την Κύπρο, παρέχεται η δυνατότητα αποστολής με την Kronos Express.

Δεν πραγματοποιούνται αποστολές, διεκπεραιώσεις και παραδόσεις παραγγελιών το Σαββατοκύριακο και τις επίσημες αργίες.

ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραγγελίες φεύγουν από εμάς εντός 1-6 εργάσιμων ημερών και η παράδοση γίνεται σύμφωνα με τους χρόνους που δίνονται παρακάτω. Παραδόσεις μπορούν να γίνουν κατόπιν συνεννοήσεως με εμάς και έχοντας μια επιπρόσθετη επιβάρυνση της τάξης των 3 €.
Για παραγγελίες άνω των 60€ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι δωρεάν!

ΚΥΠΡΟΣ

Σε εβδομαδιαία βάση οι παραγγελίες αποστέλλονται κάθε Πέμπτη και η παράδοση τους γίνεται μέσα σε 2-9 εργάσιμες ημέρες. Οι αποστολές πραγματοποιούνται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών Kronos Express.

Σε περιόδους με μεγάλο φόρτο αποστολών (Χριστούγεννα, Πάσχα, Αύγουστος) ενδέχεται να υπάρχουν μικρές καθυστερήσεις στις αποστολές και τις παραδόσεις.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου ενημερώνεστε για την καταχώρηση της, στο οποίο θα αναγράφονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Κατόπιν ελέγχου της παραγγελίας και της διαθεσιμότητας των προϊόντων, μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του δέματός σας μέσα από το site μας απλά με το να συνδεθείτε στο Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ και να πατήσετε προβολή στην αντίστοιχη παραγγελία σας.

 

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ
Εντός Αττικής 1-2 3€ 1,5€
Ηπειρωτική & Νησιωτική Ελλάδα 1-3 3€ 1,5€
Δυσπρόσιτες Περιοχές* 3-6 3€ 1,5€
Κύπρος 2-9 8€

*Δυσπρόσιτες χαρακτηρίζονται οι περιοχές σύμφωνα με τις εταιρείες ταχυμεταφορών.

Υπόλοιπες Χώρες

Μπορείτε να παραλάβετε το δέμα σας σε οποιοδήποτε προορισμό εκτός Ελλάδος με την DHL.Το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από την τιμή της κάθε ζώνης στην οποία ανήκει το κράτος στο οποίο θα αποσταλεί το δέμα. Το εκτιμώμενο διάστημα αποστολής και παράδοσης είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση τελωνειακών δασμών, επιβαρύνεται ο καταναλωτής. Ο καταναλωτής ενδέχεται να υποχρεωθεί να καταβάλει ποσό το οποίο αφορά δασμούς ή/και τελωνειακές χρεώσεις. Το σύνολο των φόρων και των τελωνειακών χρεώσεων είναι ευθύνη του πελάτη και δεν συμπεριλαμβάνονται στο κόστος της παραγγελίας ή στα έξοδα αποστολής. Οι φόροι και οι τελωνειακές χρεώσεις διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και την πολιτεία της διεύθυνσης αποστολής. Σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με το τοπικό τελωνείο εάν δεν είστε βέβαιοι για τους ισχύοντες φόρους και τελωνειακά τέλη που σχετίζονται με εσάς. Η  εταιρεία San Aeriko δεν ευθύνεται για τυχόν πρόσθετους φόρους και τελωνειακές χρεώσεις που ζητούνται κατά την αποστολή της παραγγελίας σας.