ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

To San aeriko έχοντας ως γνώμονα τη διευκόλυνση των συναλλαγών αλλά και την άμεση εξυπηρέτησή σας, παρέχει όλες τις παρακάτω επιλογές πληρωμής:

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

(Ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο)

Για τις αποστολές εντός Ελλάδας το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 1,5€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%). Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή του δέματός σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.
Για τις αποστολές προς την Κύπρο το κόστος αντικαταβολής συμπεριλαμβάνεται στο κόστος αποστολής 8€. Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή του δέματός σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.
Παρακαλούμε εάν υπάρχει αδυναμία παραλαβής, να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

 

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

(Ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο)

Επιλέγοντας πληρωμή με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα θα μεταφερθείτε στην υπηρεσία Pay Center της τράπεζας Πειραιώς η οποία σας προσφέρει τον πλέον ασφαλή τρόπο πληρωμών μέσω της κάρτας σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκεια αυτής, καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανόμενων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στο San aeriko.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

(Ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο)

Επιλέγοντας πληρωμή με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας εμφανίζονται τα στοιχεία τραπέζης (iban. τράπεζα και όνομα δικαιούχου) . Χρησιμοποιήστε το ID της παραγγελίας σας στις Λεπτομέρειες Κατάθεσης. Τυχόν έξοδα Τραπέζης επιβαρύνουν τον καταθέτη.